top of page

ma 19 jun

|

Bloemendaal

Zuid-Kennemerland

Deze ochtend ga je samen met onze gids op zoek naar zoveel mogelijk vogelsoorten in de Kennemerduinen. Naast de vele vogelsoorten maken we ook kans op damhert, ree, vos en verschillende grazers die in het gebied rondlopen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Zuid-Kennemerland
Zuid-Kennemerland

Tijd en locatie

19 jun 2023, 07:00 – 10:00 CEST

Bloemendaal, Parnassiaweg, 2051 EC Bloemendaal, Nederland

Over het evenement

Tijdens de excursie in de Kennemerduinen gaan we op zoek naar iconische vogelsoorten als de blauwborst, nachtegaal, roodborsttapuit, geoorde fuut en de sprinkhaanzanger. Dit prachtige stuk duingebied trekt ieder jaar weer duizenden vogels aan waardoor het met name in de ochtend een gennot is om hier rond te lopen. In het gebied lopen daarnaast ook damherten, reeën, vossen en Schotse Hooglanders rond die voor mooie fotografiemomenten zorgen. Onze gids neemt je mee door verschillende delen van de duinen en zal veel vertellen over de verschillende vogel- en diersoorten die we onderweg tegenkomen.

Let op: in het gebied zijn geen toiletten aanwezig en pas bij terugkomst kan er gebruik gemaakt worden van een toilet. Zorg er dus voor dat je voor aanvang van de cursus al naar het toilet bent geweest. Daarnaast dienen deelnemers zelf eten en drinken voor onderweg mee te nemen.

Tickets

  • Zuid-Kennemerland

    Dit ticket is enkel geldig voor één persoon op de dag van het evenement.

    € 60,00
    +€ 1,50 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page