top of page

zo 04 sep

|

Amsterdam

Vogel fietstocht Durgerdam

De vogeltrek is weer volop op gang gekomen en dat betekent dat je naast de wegtrekkende zomergasten ook de terugkerende wintergasten kan tegenkomen in de polders ten noorden van Amsterdam. Samen gaan we op zoek naar zoveel mogelijk soorten.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Vogel fietstocht Durgerdam
Vogel fietstocht Durgerdam

Tijd en locatie

04 sep 2022, 08:30 – 11:30

Amsterdam, Beemsterstraat 652, 1027 ED Amsterdam, Nederland

Over het evenement

Vandaag stap je samen met onze gids op de fiets en ga je dwars door de polders rondom Durgerdam. We gaan op zoek naar zoveel mogelijk vogelsoorten en blijven natuurlijk ook scherp op al het ander dat in de polders leeft. In deze tijd van het jaar trekken de zomergasten door naar de warme gebieden en komen de eerste wintergasten terug van hun reis. Een unieke periode waarbij de polders barsten van het leven. 

Belangrijk voor jou als cursist is dat je zelf een fiets meeneemt die je kan gebruiken deze ochtend. Daarbij maken we halverwege de tocht een stop bij een café waar je gebruik kan maken van het toilet. Ook zal de gids je hier trakteren op een warme drank en een puntje taart naar keuze. Altijd handig om zelf ook nog een fles met drinken en wat te eten mee te nemen voor onderweg.

Tickets

  • Vogel fietstocht Drugerdam

    Dit ticket is enkel geldig voor één persoon op de dag van het evenement.

    € 60,00
    +€ 1,50 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page