top of page

za 13 jan

|

Lelystad

Oostvaardersplassen & Lepelaarsplassen

Vandaag breng je een gehele dag door met onze gids in de Oostvaarders- en Lepelaarsplassen. In dit gebied barst het van het leven en je maakt onder andere kans op het zien van zeearend, baardman, edelhert en andere bijzondere vogelsoorten.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Oostvaardersplassen & Lepelaarsplassen
Oostvaardersplassen & Lepelaarsplassen

Tijd en locatie

13 jan 2024, 09:00 – 15:00 CET

Lelystad, Parkeerplaats, Kitsweg 1, 8218 AA Lelystad, Nederland

Over het evenement

Vandaag spendeer je een volle dag in ongerepte natuur van Flevoland. De Oostvaardersplassen en Lepelaarsplassen vormen een uniek natuurgebied dat valt onder Nationaal Park Nieuw Land. We starten om 09:00 in de Oostvaardersplassen waar we onder andere een goede kans maken op het zien van de zeearend, edelherten, kiekediefen, vos en baardmannen. Daarnaast zwemmen hier verschillende eendensoorten zoals grote zaagbek, nonnetje en pijlstaart. Na een bezoek langs de verschillende vogelschermen en hutten zullen we tijd vrijmaken voor een kop koffie en een boterham. Er is eventueel ook een restaurant bij het bezoekerscentrum waar je even kunt zitten en gebruik kan maken van het toilet. 

Hierna vervolgen we met de auto de weg richting de Lepelaarsplassen. Dit gebied onder de rook van Almere is een echte bever hotspot maar ook maken we een goede kans op het zien van ijsvogel en waterral in dit gebied. 

Let op: zorg voor goede wandelschoenen en genoeg dikke kleding voor onderweg. We wandelen vandaag toch al snel een 10 tot 12 km. Daarnaast zijn we een gehele dag op pad en is het meenemen van genoeg eten en met name drinken zeer belangrijk. 

Tickets

  • Nationaal park Nieuw Land

    Dit ticket is enkel geldig voor één persoon op de dag van het evenement.

    € 80,00
    +€ 2,00 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page